dizajn plakata

Prvi cilj svakog plakata je da privuce paznju prolaznika i odmah prenese planiranu poruku. Kako svet postaje pretrpan svetlima, znakovima, bilbordima i lecima, postaje sve teze kreirati dinamicke postere koji ce se izdvojiti u vizuelnoj guzvi i uspostaviti vezu sa posmatracima. Zbog toga su za snazan vizuelni koncept, za koji je potrebno malo ili nimalo teksta, najvaznije komunikacija i jasna hijerarhija.

Grafički dizajn plakata - postera

Pri dizajniranju plakata - postera, uzima se u obzir gde ce poster biti postavljen. Da li ce se nalaziti u zgradi, biti dobro osvetljen, medju brojnim drugim posterima na prometnom mestu ili ce biti presavijen i poslat postom? Odlucite da li ce postmatraci imati vremena da zastanu i pogledaju posteri ili je potrebno da im se privuce paznja I prenese poruka u nekoliko sekundi pomocu snazne i pojednostavljene kompozicije. Za svaki scenario potrebna je razlicita strategija u dizajnu da bi se postigao uspeh.

Veliki plakati efikasniji su u privlacenju paznje posmatraca. Jedina ogranicenja ticu se mesta postavljanja postera, dimenzije stamparske prese i budzeta klijenta.

Graficki dizajn

Naše usluge grafičkog dizajna:

Brzo, jednostavno i po pristupačnoj ceni. Obratite se najboljima - Titan Dizajn

 

Kontakt

Adresa:
Telefon: +381 64 17 39 157
FAX:
E-mail: titandizajn.rs@gmail.com

picture