dizajn ambalaze

Pogledajte portfolio

Dizajn ambalaže spada u jedan od zahtevnijih poslova u okviru grafičke industrije. Najzanimljivija je svakako komercijalna ambalaža koja je u direktnoj komunikaciji sa potrošačima. Poverite dizajn ambalaze iskusnim dizajnerima firme TITAN DIZAJN.

izrada ambalaze - dizajniranje ambalaze

Kvalitetan dizajn ambalaže izdvaja Vaš proizvod iz mora drugih proizvoda i učestvuje u stvaranju brenda i u njegovoj promociji. Dizajn ambalaže počinje stvaranjem grafičkog dizajna cele palete proizvoda, kako bi se svaki od njih uklopio u liniju kojoj pripada. To je jezik koji potrošači veoma lako razumeju i uz pomoć kojeg će lakše dolaziti do vašeg proizvoda na prepunim gondolama hipermarketa.

DIZAJNIRANJE AMBALAŽE
Ambalaža nije samo kutija za izlaganje, skladištenje ili transport proizvoda, ona identifikuje, razlikuje i stvara dojam na rafu kako bi se privukla ciljna publika. Efektna ambalaža prikazuje specifične aspekte proizvoda ili beneficije servisa, kvalitet (kvalitetan vs. ekonomičan), ili fizičke osobine (kao što je ukus ili miris). Kao važan deo brenda, njen zadatak je da prenese poruku o brendu postavljajući proizvod naspram onog koji je konkurentan. oizvoda na prepunim gondolama hipermarketa.

AMBALAŽA NAGLAŠAVA OSOBINE PROIZVODA
Dizajn ambalaže treba da naglasi važne osobine ili specifične pednosti proizvoda. Jedan od načina da se naglase ključne infomacije je korišćenje posebnih materijala kao što su nalepnice od folije ili metalik boje koje privlače pažnju posmatrača. Još jedan način da se obavesti i privuče mušterija je bliže prikazivanje proizvoda kroz acetatske ili celofanske prozore. Prikazivanje proizvoda može biti efikasna strategija jer smanjuje misteriju i kupci mogu biti sigurniji pri kupovini proizvoda. Za neke proizvode, najvažnija stvar su njihova svojstva. Dizajniranjem ambalaže koja će obuhvatiti dodatnu listu sa prednostima, osobinama ili drugim važnim informacijama, dizajner će promovisati interakciju sa posmatračem; kao što znamo, stavljanjem proizvoda u ruke potrošača pola bitke je dobijeno.

Ukoliko želite da vaši proizvodi budu upakovani u savremeno dizajniranu i veoma kvalitetno izrađenu ambalažu, koja će kupcima delovati privlačno na policama supermarketa obratite se iskusnim dizajnerima firme TITAN DIZAJN.
Dizajn etiketa za proizvode, etikete za vino, dizajn ambalaže, ambalaža za vino, ambalaža za hranu, Dizajn i izrada etiketa za vina, rakiju, med, kozmetiku, Dizajn nove ili redizajn stare etikete,oblikovanje brand etikete.

dizajn etikete za vino

Etiketa za vino predtsavlja ličnu kartu svake flaše za vino. Ono što je ram za sliku to etiketa predstavlja za vinsku bocu. Etiketa za vino ima estetsku i marketinšku vrednost, a osnovna uloga joj je da nam da informacije o vinu. Etiketa za vino daje informacije da li uopšte da kupimo vino ili ne. Zato je dizajn etikete za vino veoma važan, jer on privlači kupca. Mnogi proizvođači vina troše čitava bogatstva na dizajn i štampu etikete kako bi svoja vina izdvojila od konkurencije. Svet vina je veoma raznolik, pa takve trebaju biti i etikete za vina.
Pogledajte dizajn etiketa za vino koje smo radili.

Dizajn ambalaze je vazniji nego ikad

Svakodnevno nas bombarduju razne ambalaze. Gledamo ih svuda, narocito u prodavnicama na rafovima. Kreirati danas atraktivan i moderan dizajn ambalaze pravi je izazov, narocito sa novim trendovima, kada nam nova industrija nudi bioregradibilna pakovanja.

Minimalnisticki dizajnirano pakovanje moze da prikaze vecu eleganciju i prefinjenost, cistotu i jednostavnost. Kao rezultat te prefinjenosti dizajna, moze se osetiti sam kvalitet sastojaka unutar ambalaze. Tako dizajn ambalaze odaje i ukus proizvoda.

Najvaznije, manje komplikovan dizajn moze da bude efikasniji u komunikaciji sa potrosacem, cineci da proces pri kupovini proizvoda bude brzi i laksi. Prenatrpanost u dizajnu odvlaci paznju potrosaca, dok vizuelno cist i elegantan dizajn moze odvuci pozitivna zapazanja kod potrosaca.

TAGOVI: ambalaža, etikete za ambalažu, nalepnice, dizajn kutije za ambalažu, dizajn etiketa, Izrada ambalaže, etikete za domaću rakiju, najkvalitetnija ambalaža, etikete za vino, etikete za rakiju, etikete za med, etikete za flaše, etikete za boce, najbolji dizajn ambalaže u Beogradu, cena dizajna ambalaže, dizajn ambalaža, izrada vinskih etiketa, art ambalaze, ambalažni dizajn, etiketa za razne proizvode, industrijska ambalaza, ambalaza za kozmetiku, ambalaza za kolace, dizajn kutije za kolace, knjiga standarda iz dizajna ambalaže, etiketiranje ambalaza, ambalaza za rakiju, ambalaža za rakiju, beograd ambalaza za hranu, ambalaza za rakiju.rs

Vrste ambalaze

Ambalažu delimo prema sledećim kriterijumima.
1) Prema osnovnim funkcijama na:

Kontakt

Adresa:
Telefon: +381 64 17 39 157
FAX:
E-mail: titandizajn.rs@gmail.com

picture