logo dizajn

Vizuelna komunikacija i izrada kreativnih resenja: zrada kvalitetnog logotipa je prva stvar koja izdvaja vasu firmu u moru drugih. Logo se radi jednom i zato napravite dobar izbor! Poverite izradu logotipa iskusnim dizajnerima firme TITAN DIZAJN.

Pogledajte portfolio

dizajn logotipa kompanije - dizajn knjige grafickih standarda

dizajn logotipa

Logotip je grafički znak kompanije ili institucije. Izveden je u jedinstvenom grafičkom stilu i predstavlja mešavinu grafičkih elemenata (likovnih i tipografskih celina) ili je eksplikacija specifičnog grafičkog rešenja. Logotip treba da bude izveden jednostavno i da se jasno i trenutno prepoznaje kao aplikacija kako u boji tako i u crno beloj štampi. Grafički složeni logotipi danas nisu u modi i teško se pamte.

logo dizajn za firme

Logotip ima zajedničkog sa brendom kompanije. U tom smislu logotip je ništa drugo do vizuelni identitet kompanije, organizacije ili institucije. Logo predstavlja firmu, njenu delatnost i izdvaja je od konkurencije. Jednostavnost oblika i forme, izbor boja i moderna tipografija i likovno rešenje, odlike su dobrog logo dizajna.

logo dizajn cene

Kompanijska boja

Sastavni deo vizuelnog identiteta jeste kompanijska boja. Zaglavlje i interfejs korporativnog sajta podrazumevaju implementaciju kompanijskog logotipa u levom uglu i pozadinsku boju kompanije, koja čini zaglavlje i centralni navigacioni sistem.
Logotip kompanije je vruća tačka (link) koji prema konvenciji na Webu vraća korisnika na početnu stranu. Kompanijska boja ne sme biti „neodre đena“. Najbolje je za kompanijsku boju uzeti jednu od šesnaest osnovnih boja. Prilikom izbora kompanijske boje treba voditi računa o značenju boja u našoj kulturi i izabrati boju koja odražava polje delatnosti kompanije.

dizajn logoa za studio dot logo za studio dot logo za studio dotLogo za studio Dot

Zahtevi klijenta: Potrebno je redizajnirati stari logo, koji više nije moderan
Ciljna Grupa:Kompanije kojima je potrebna usluga grafičke produkcije (razvijanje flekso ploča, flekso štampa)
Fajlove koje zahtevamo: EPS, JPG, PNG format
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Redizajn logotipa treba da predstavi ono najbolje što može da pokaže flekso štampa, tj. Visoku reprodukciju u kojoj se razvijaju i štampaju najkvalitetniji otisci.
Primene logotipa: izrada web sajt, baneri, vizit karte, dizajn bilboarda, plakati, katalog.
Naš rad: Redizajnirali smo tj. Reciklirali smo stari logo, koji je bio u obliku kvadrata i dobili smo krug koji na jedan obliji i precizniji način prikazuje delatnost studija. Stari font koji je bio prilično neuredan, zamenili smo oblim preciznim font formama, koje se poklapaju sa veličinom znaka tj. Kruga (tačke) da prikazemo svu preciznost i tačnost koju ova tehnologija može da prikaže, a to je izrada svih vrsta ambalaže od nalepnica koje se štampaju u velikim tiražima do raznih vrsta alu folija i folija. Kad smo kod flesko štampe evo malo reči i o samoj tehnologiji. Ova tehnologija (vrsta visoke štampe) načešće koristi za štampu neupojne podloge, rolna u rolnu. Možemo razvijati flekso ploče i štampati kese za čips, grisine, creva za viršle itd. Sve vrste velikih tiraža.
Zašto veliki tiraži? Zato što su to proizvodi za masovnu upotrebu. Recimo kad radimo dizajn ambalaže za kafu ili dizajn ambalaže za špagete, dizajn poklopca za čašu od jogurta, svi oni zahtevaju brzo konfekcioniranje, pa je izrada forme flekso štampe daleko brža. Dakle kad je reč sa ovom vrstom štampe, tu nama igre!

redizajn za logo

logo za firmu MD

Zahtevi klijenta: Pretežna delatnost firme je proizvodnja rešetkastih gazišta u metalnoj industriji.
Ciljna Grupa: Firme i kompanije kojima su potrebna rešetkasta gazišta
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Logotip treba da pokaže koja je naša delatnost. Ne želimo u rešenju prikaz rešetki, jer to već imamo na starom logotipu. Želeli bi da redizajnom logotipa izbacimo nepotrebne detalje.
Fajlove koje zahtevamo: EPS, JPG, PNG formatu
Primene logotipa: izrada web sajt, baneri, vizit karte, dizajn bilboarda, plakati, dizajn brošura, dizajn flajera...
Naš rad:
Novi logo nastaje kao deo saradnje između istaknutih poslovnih lidera, stručnjaka za marketing i grafičkog dizajna. Sve ove karike moraju biti usko povezane kako bi se stvorio dobar vizuelni identitet. Novi znak je lako odvojiv od ispisa imena, a upotreba MD akronima doprinela je jačanju vizuelnog identiteta. Izbor sivo crne kolorne šeme pojačava logo MD u metalnoj industriji. Novi dizajn će biti plasiran putem web sajta, promotivnih materijala, oznaka, ulazne table, vizit karti, fascikli i mnogih drugih primena.

redizajn za logo

Logo izrada "Moj let" turistička agencija iz Slovenije

Zahtevi klijenta: Pošto se radi i za putovanja "po meri" kaja se mogu samostalno sastaviti, razmišljali smo o nekoj vrsti "puzzla" i u logotipu (a i to nije obaveza). Od boja najviše nam se sviđaju crna, siva i crvena pa bi voleli, da nam je logo pretežno u tim bojama
Ciljna Grupa: Svi koji putuju avionom
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Pošto smo turistička agencija, koja najviše radi prodaju avionskih karata i individualnih aranžmana "po meri" uglavnom za business goste želeli bi, da logo izražavaneku eleganciju. Želeli bi i da je logotip jednostavan, noderan i grafički zanimljiv
Fajlove koje zahtevamo: EPS, JPG, PNG formatu
Primene logotipa: izrada web sajt, baneri, flajeri, vizit karte, dizajn bilboarda, plakati, dizajn brošura, dizajn flajera...
Naš rad:
Posle nekoliko skica koje smo poslali klijentu, izabran je jednostavan i upečatljiv logo. Logo je dizajniran tako slovo j predstavlja trag aviona, a avion iznad traga tačku od slova j. Naravno slovo J je stilizovano i grafički vizuelno postavljeno tako da odaje utisak traga, ali opet dovoljno prikazano elegantno i jasno da čitalac može da pročita slovo j. Crveno crno daje dobar i jasan kontrast. Nadam se da smo pomogli našim klijentima puno i da će zahvaljujući dobrom logotipu, pronaći dosta klijenata.

redizajn za logo redizajn za logo redizajn za logo redizajn za logo


dizajn logoa za brend "Imam jednu želju"

Zahtevi klijenta: logo brenda sa jakim utiskom na posmatrača. Provokativan, atraktivan
Ciljna Grupa: Populacija koja je slobodna i koja zna šta želi
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri, flajeri, vizit karte, bilboard, plakati, dizajn brošura, dizajn flajera, brendiranje vozila...
Naš rad:
Logo dizajn za sexy kostime Imam jednu želju. Klijent je želeo da kroz naziv brenda izrazite svoju želju tj. koji sexy kostim treba da nosi nečija partnerka, ljubavnica, supruga. Lepota dozajna jeste u tome što kreacija i maštovitost nemaju granica. Ovaj put smo umetnili znak u naziv, pa logo postaje i znak i naziv brenda imam jednu želju. Da u pitanju je definitivno brend koji tek treba da postane popularan. Stilizovana devojka (djavolica) sa štapom i cilindrom umetnuta stilizacijom u slovo A, čime se naglašava tj. pojačava značenje ovog brenda i logotipa. U tipografiji vladaju oble i nežne forme, da bi efekat lepog i dopadljivog što više naglasio ovaj logo tj. brend.

redizajn za logo

Izrada logotipa "Gazdinstvo Koluvija"

Zahtevi klijenta: nacrtati ježa
Ciljna Grupa: Populacija koja se hrani organskim povrćem i voćem i oni koji tome teže
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Logo svojim dizajnom treba da odaje utisak da je u pitanju čista organska proizvodnja
Koje boje treba da predstavljaju firmu i logo? zelena.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri, flajeri, vizit karte, bilboard, plakati, dizajn brošura, dizajn flajera...
Naš rad:
Jež je simbol preciznosti, odlučnosti i potrebe za obranom od drugih. Organsko voče i povrče se štiti prirodnim sredstvima, pa je jež između ostalog i simbol zaštite ovog gazdinstva. Ova mala životinja je toliko puta crtana kao logo (jedan primer stilizovanog ježa imamo na škodinim automobilima). Kako nacrtati stilizaciju ježa, a da bude jedinstven i prepoznatljiv? Posle niza skica raznih crteza logotipa uradjena je skica stilizovanog ježa na listu. Dizajniran je kompletan korporativni identitet ( vizit karte, memorandum, koverte, majice, brendiranje vozila). Logo u zelenoj boji stlizovan i ćirilicni font koji ga prati. Malo je logottipa danas ispisano ćiriličnim pismom, što je prava šteta, s obzirom da je gotovo isti broj ćiriličnih fontova dostupno kao i latiničnih.

redizajn za logo

Izrada logoa "Xenia"

Zahtevi klijenta: izrada jednostavnog i modernog logotipa u najviše dve boje
Ciljna Grupa: Svi oni koji neguju ili kojima je stalo do dobrog izgleda i da uvek izgledaju mladi.
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Logotip treba da iskomunicira mladost i lepotu.
Koje boje treba da predstavljaju firmu i logo? roze i plava.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri,
Naš rad:

logo dizajn - Xenia. Logo predstavlja slovo X u prefinjeno dizajniranom stilu. Trudili smo se da prikažemo gracioznost, nežnost i lepotu, čime se Xenia doctor center bavi, a to je lepota. Klijent je zahtevao da logo bude u roze i plavoj boji, pa smo ispunili taj zahtev. Pošto se centar bavi širokim dijapazonom estetskih tretmana trudili smo se da logo bude što jednostavnoji u minimalističkom stilu, jer je ne moguće nacrtati sve tretmane, tada logo ne bi prikazivao estetiku i lepotu, već0 bi zbunio potencijalne klijente.

redizajn za logo

logo dizajn za firmu "Pelagus"

Zahtevi klijenta: Na latinskom Pelagus znači more, najveća količina vode na Zemlji. More opušta i fascinira svojom veličinom, zvucima talasa, slobodom, gracioznošću, jednostavnošću, snagom i prilagodljivošću. Voda je neophodna za život. Oko 60% našeg tela čini voda. Ugledati se na vodu i težiti njenim osobinama je naš uzvišen cilj. Takođe bi smo želeli da na logotipu bude delfin.
Slogan: Kvalitet u jednostavnosti
Ciljna Grupa: Ljudi koji se profesionalno i rekreativno bave sportom, kao i oni koji uživaju da jednostavne dnevne aktivnosti rade sa zadovoljstvom i stilom.
Šta po vama treba da iskomunicira vaš logotip sa ciljnom grupom: Logotip treba da iskomunicira naše vrednosti.
Koje boje treba da predstavljaju firmu i logo? Ukoliko želite ili možete ostaviti nama na izbor: Razmišljali smo o crnoj i plavoj, ali ovo ostavljamo vama na izbor.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri, flajeri, vizit karte.
Naš rad: Posle 12 različitih skica i predloga rešenja logotipa, uspeli smo da nacrtamo logo koji je u potpunosti ispunio klijentove zahteve.

redizajn za logo

logo za dečiji vrtić "Mladenac"

Zahtevi klijenta: potreban logo za montessori vrtić. Montesori program rada sa decom podrazumeva napredan pristup koji insistira na nekoliko važnih karakteristika ličnosti, kombinujući nezavisnost, nadziranu slobodu i poštovanje prirodnog psiho-fizičkog razvoja deteta. Ovaj program razvila je Marija Montesori početkom dvadesetog veka. Zahtev je bio da se nacrta dečak koji slaže kocke. Dečak mora da ima plavu kosu i da poslednja kockica koju stavi na vrh kule bude deseta po redu.
Slogan: Montessori dečja kuća
Ciljna Grupa: svi koji imaju decu koja treba da pođu u vrtić.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri, flajeri, vizit karte.
Naš rad: Posle puno napravljenih skica i crteža, sa različitim položajima dečaka, došli smo do konačne verzije ovog malog crteža u logotipu. Tipografija je pisana tj. deluje kao da ju je dečija ruka pisala. Natpis je u krugu oko crteža, da bi bio u skladnom odnosu sa crtežom.

redizajn za logo

Redizajn logotipa "Očisti lako"

Zahtevi klijenta: hitno potreban logo za online shop "očisti lako"
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa: svi koji kupuju cipele, koji ih održavaju...
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri
Naš rad: Pošto nismo mogli previše da eksperimentišemo sa bojama, jer je sajt već postojao u plavo sivim tonovima, morali smo da se toga pridržavamo. Iskoristili smo znak slova Č i u produžetku smo stilizovali cipelu. Tako smo jasno stavili do znanja čime se konkretno ovaj online shop bavi. Pogledajte stari i novi logo i videće se jasna razlika.

logo cena

logo dizajn Sono View

Zahtevi klijenta: moderan logo, tipografsko rešenje
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa: stručni klijenti koji se bave ili kupuju skenere, velike kompanije
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri, billbordi, plakati
Naš rad: Veoma težak i nesvakidašnji dizajn logotipa. Skeneri nove tehnologije. Što se tiče imena Sono - od sonic, prezstavlja zvuk  a View - sliku, skeniranje. Zvučni skeneri su novi u medicini, a pomoću zvuka se šalje slika. Trudili smo se da ne crtamo bukvalno neki skener, jer bi to bilo neskladno. Skeneri se menjaju a redizajn logo se radi na svakih deset godina, nekad nikada. Slučaj Coca Cola.

logo dizajn firme

dizajn za logo Sajt Hosting

Zahtevi klijenta: Logotip povezan sa hosting uslugama
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa: svi kojima je potreban web hosting
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu
Primene logotipa: web sajt, baneri
Naš rad: Trudili smo se da dizajn logotipa uradimo u kružnim formama. želeli smo da na taj način povežemo više malih i većih kruznih oblika. Svako ko uzima hosting, ustvari iznajmljuje neki prostor, nešto slično kao kada iznajmljujete stan. Tako je i sa hostingom, plaćete ga na godišnjem nivou ili na više godina.

logo dizajn firme

logo dizajn za fudbalera Dejana Markovića

Zahtevi klijenta: dinamičan logo, u sportskom stilu
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa: fudbalski klubovi u Evropi
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS formatu. Takodje nam je potreban i png format.
Primene logotipa: dizajn visit karte, dizajn memoranduma, web sajt.
Naš rad: Kada je klijent "svratio" do nas bila mu je potrebna samo vizit karta. Naš dizajner je veoma brzo na svoju inicijativu napravio nekoliko skica logotipa koje smo ponudili klijentu. Odluka je veoma brzo pala na ovo rešenje. S obzirom da je Dejan Marković bivši igrač fudbalskog kluba Partizan, otuda i logičan splet ovakvih boja. Neki logotipi nastaju potpuno slučajno

logo dizajn firme logo dizajn firme

dizajn logoa Bel code

Zahtevi klijenta: dizajn logoa za kompaniju koja se profesionalno bavi izradom softvera.
Brand ime: Bel Code
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa koju bi zanimao vaš brand:vSve firme koje počinju svoj biznis a potrebna im je odredjena vrsta softvera, ili manje kompanije ili velike kompanije kojima je potrebna izrade softvera.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS formatu. Takodje nam je potreban i jpg format i png format.
Primene logotipa: dizajn visit karte, dizajn memoranduma.
Naš rad: Tipografskim rešenjem koristeći Sans serifni font, od reči Bel Code, stilizovali smo dva slova E, izbacivsi vertikalnu liniju I dobili smo 6 horizontalnih linija, kao 6 linija koda. Ovde takozvani “kodirani” logo postaje čitljivi znak ove kompanije I vizuelno prikazuje čime se kompanija bavi. Uvek su jednostavna rešenja najbolja, kao I jedan element koji se istakne.

logo dizajn firme

Dizajn logoa AG Plan

Zahtevi klijenta: Dizajn logotipa za gradjevinsku firmu. Bavimo se isključivo izradom planova za visokogradnju.
Brand ime: AG Plan
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa koju bi zanimao vaš brand: Sve velike kompanije kojima je potrebna usluga nacrta planova, kao I građevinske kompanije koje bi sarađivale sa nama.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS formatu. Takodje nam je potreban i jpg format.
Primene logotipa: dizajn visit karte, dizajn memoranduma.
Naš rad: Od slova A I G dizajnirali smo masivano I pomalo grub oblik koji formira čvrstu konstrukciju od dva slova. Pošto se naš klijent profesionalno bavi izradom planova i armatura za „velike zgrade“ kako mi to prostim jezikom nazivamo, želeli smo da konstrukcijom prikažemo što bliže njegov rad. Naš zadatak je uvek da kroz našu kreaciju prikažemo čime se kompanija bavi. Mi slikamo, dizajniramo klijentov rad i prenosimo ga da bude vizuelno razumljiv svima. Vizuelna komunikacija je najvažnija dizajnu logotipa.

dizajn-logoa dizajn-logoa dizajn korporativnog identiteta

Dizajn logoa za firmu Technical Parking

Zahtevi klijenta: Želimo dizajn logoa koji je jednostavan i razumljiv. Firma će se baviti uslugama parking servisa.
Brand ime: Technical Parking
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa koju bi zanimao vaš brand: Svi koji upravljaju motornim vozilima, kompanije kojima trebaju posebne usluge naplate parking mesta.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu.
Primene logotipa: dizajn visit karti, dizajn memorandum, dizajn uniformi za zaposlene, dizajn flajera, dizajn brošure, dizajn fascicle.
Naš rad: Još jedna primena dizajna logotipa od reči firme. Dizajn zahvaljujući tipografiji. Nema simbola, već je ime firme uz određenu kreaciju postalo logo. Uvek treba sve pokušati, najteža su najjednostavnija rešenja, zato što uvek deluju lako. I ono čuveno: "Pa to može svako!".

U reči Technical Parking od dva slova "I" smo napravili mali parking. Ovde logo odmah asocira na delatnost firme I na usluge koje ta firma treba da pruži. Kombinacija crne boje fonta I plave boje oznacava kontrast da bi umetnuti nazovimo ga slobodno znak bio što uočljiviji. Plava boja označava I zonu parking prostora tj. ovom bojom će se označavati parking mesta. Font iz kapitalnog reza, dizajniran u crnoj boji, daje na jačini I tonu ovog logotipa.

dizajn firmi

dizajn logoa Fit 4 life

Zahtevi klijenta: Logo nikako ne sme da podseća na samo jedan sport. Nemamo spceijalnu i odredjenu želju. Potrebna je primena na majici i na vizit karti.
Brand ime: Fit for lifet
Slogan: Nije potreban
Ciljna Grupa koju bi zanimao vaš brand: Svi koji vole da treniraju, vežbaju, prvenstveno rekrativci. I žene i muškarci
Opis: Fit for life predstavlja 4 tipa vežbanja. Voleli bismo da broj 4 bude umetnut u logo. Vežbanje se zasniva na individualnom radu. Koristi kardio sprave, radi se sa onima koji žele vežbe samoodbrane, kung fu, procena motoričkih sposobnosti kod dece.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u EPS i PNG formatu. Takodje nam je potreban i jpg format.
Naš rad: Po zahtevu klijenta, umetnuli smo broj 4 u sam logo, ali tako da smo dizajnirali broj 4 u obliku figure, osobe koja vezba, tj. Izvajane posle treninga sa trenerom koji radi sa osobom u fit 4 life. Evo kako ćete biti fit i lepo izgledati kada važbate u firmi fit 4 life. Namerno je nacrtana apstraktna figura, a ne neki definisani bilder koji vežba po ceo dan. Telo nije namerno u idealnim proporcijama, jer ovde nije ni bio cilj da se predstavi bukvalan izgled ljudske figure, već da se više siluetom prikaže ono što je zadatak trenera sa kojim vežbate. Font je serifni, sa kombinacijom oblih i oštrih formi. Zašto smo se odlučili baš za serifni font? Zaista skladno deluje sa oblikom figure, čak se dobija jako lep kontrast figure i serifnog pisna, koje izdužuje samu reč Fit 4 life. Nismo zaboravili da ciljna gupa nisu samo muškarci, već i dame, tako da se ova figura u obliku broja 4 idealno uklapa sa nežnijim serifnim pismom.

logo dizajn logo dizajn logo dizajn

Logo dizajn CentroMarket

Zahtevi klijenta: logo dizajn za lanac marketa prehrambrenih proizvota.
Brand ime: CentroMarket
Slogan: Potrebno je da imamo slogan
Opis: Centromarket je firma koja cese baviti prodajom prehrambenih proizvoda. Zelimo da naš logo bude upečatljiv, jednostavan. Želimo da logo bude u maksimalno dve do tri boje. Logo će se koristiti, na svi štampanim medijima: vizit karte, brendiranje izloga, brendiranje automobila, na majicama, korporativnom materijalu, na flajerima, plakatima. Kasnije bi na bila potrebna i knjiga grafičkih standarda.
Fajlove koje zahtevamo: Logo treba da bude u Ai formatu i Cdr formatu. Takodje nam je potreban i jpg i png format.
Naš rad: Postigli smo zahteve koje je naš klijent očekivao. Logo je napavljen iz dve boje sa jasnim sloganom „Kvalitet svakog dana“.  Logo pored natpisa CentroMarket ima i zaštitni znak slovo C, koje ima krov iznad. Krov treba da predstavlja dom za kupovinu, tj. CentroMarket je vaša kuća u kojoj se rado odlazi, kupuje, biraju najsvežiji i najbolji proizvodi. Logo se može koristiti na dve podloge, beloj i crvenoj u kombinaciji sa zelenom bojom. Font jednostavan boldiran, upečatljiv i uočljiv. Crvena: Centro, Zelena: Market, dve komplementarne boje, da bi se naglasio kontrast i bolja vizuelizacija, jer je želja klijenta bila da naziv bude spojen „CentroMarket“. Ovim kontrastom crveno zeleno postigli smo dinamičan efekat izgleda logotipa.  Logo i natpis su kombinacija oštrih i zaobljenih ivica, gde se takođe postigao efekat kontrasta. Nekad različiti oblici privlače pažnju, kombinacije, polukruga, trougla, kao da se uvek vraćamo na osnovne oblike, da bi došli do konačnog rezultata.

logo dizajn

logo dizajn za logo cute&cutest

Zahtevi klijenta: Naš novi sajt cute&cutest služi da majke postuju slike svojih beba i da korisnici biraju uz pomoć rejtinga čija je slika najlepša.
Brand ime: cute&cutest
Opis: Sajt se zove cude&cutest i služi za postovanje bebinih slika. Logo treba da bude jednostavnih formi i oblika. Bele takođe treba da budu tople i blage.
Šta želimo da logo predstavlja: Logo mora da predstavlja sajt za bebe i mame.
Fajlove koje zahtevamo: Vektorski logo u eps i pdf formatu. Screen logo u PNG i JPEG formatu. Tekst logotipa mora da bude konvertovan u krive. Fontovi moraju da budu osmišljeni od strane dizajnera ili oni koji nisu licencirani.
Naš rad: Uspeli smo da dizajniramo logo koji je odgovorio na sve zahteve klijenta. Naša ideja je bila da reč cute bude plave boje sa likom dečaka iznad njega, a reč cutest crvene boje sa likom devojčice, koja ima mašnicu na glavi. Hteli smo da jednostavnim stilizovanim crtežom i bojom predstavimo dečaka i devojčicu, a da izbegnemo komplikovano crtanje suvišnih detalja ili fotografije u logotipu. Ovako logo i kada se smanji na samo 2cm, ne gubi na sadržaju i čitljivosti. Font smo morali da modifikujemo i da docrtavamo pojedine elemente kako bi bio jedinstven i prilagođen klijetnovom zahtevu. Font prati linearne forme i ilustraciju znaka iznad. Ovim su bili ispunjeni svi zahtevi i uspešno urađen posao. Najbolji logo dizajn jeste onaj koji ispunjava zahteve klijenta i doprinosi da bude jedinstven na njegovom tržištu.

logo dizajn

Logo dizajn Eslavistas

Klijentov zahtev za logo Eslavistas bio je da dizajniramo logo koji će da oslikava da se njegova agencija, koja se bavi prevođenjem sa španskog jezika na jezike balkanskih naroda, od slovenačkog, hrvatskog, srpskog do makedonskog. Zadatak nije bio nimalo lak s obzirom da je veoma teško da logo na prvi pogled samo simbolom ili znakom oslika tako širok, a opet određen spektar posla. Radeći i crtajući skice za ovaj logo dizajn došli smo na ideju da nacrtamo pero oko koga su slova. Pero sa svojom jasnom simbolikom, da se nešto s njim piše ili prepisuje. U stvari, ovde se prepisuje ili sa jednog jezika na drugi ili druge jezike. Zato smo i napravili oko pera čitavu kombinaciju slova iz ćiriličnog, latiničnog pisma sa pojedinim slovima iz španskog jezika koja se prepliću jedna preko drugih u različitim veličinama i tako stvaraju kontrastnu i harmoničnu vezu jedni između drugih. Znak i logo su na crnoj pozadini sa kombinacijom plave i sive boje. U ovom slučaju plava u kombinaciji sa sivom treba da da poslovni i korporativni izgled znaka. Veliko slovo „E“ je plavo i tako razbija monotonost koja bi bila da je sve napisano sivo. Ovako se dobila jasna različitost između Eslavistas i dovoljna čitljivost i kontrast.

logo dizajn cene

dizajn logoa za wine bar

Dizajn logoa za wine bar in vino predstavlja tipografsko vizuelno rešenje. Igra tipografije i simbola u ovom slučaju grozda umetnutog u slovo O. Jednostavno rešenje logotipa, tako što smo iskoristili snagu tipografije u službi logotipa. Tako da nekad samo Ime je logotip. Boje predstavljaju jednostavan kontrast izmedju crne, bele i ljubičaste. U samoj tipografiji smo postigli kontrast smenjivanjem tankih i debljih linija na samim fontovima, s toga je postignut efekat elegancije i sarma, koju sam gost treba da dobije u wine baru, kao i u vinu koje pije. Slogan "I love my wine bar" je različite tipografije od logotipa, da ne bi remetio sam sklad i dizajn logoa, ali ipak stoji u harmoniji sa logom. Slogan ovde ima ulogu da prenese poruku brenda. Logo se moze koristiti sa i bez slogana i uvek je u skladu i u harmoničnom odnosu.

logo dizajn cene

Dizajniranje logotipa za kompaniju Krojf

Praveći vizuelni identitet jedne kompanije uvek polazimo od osnove, da je ta kompanija jedinstvena i da mora da bude prepoznatljiva na svom tržištu, kako bi se razlikovala od konkurencije. Ovde se nismo trudili da dizajniramo najbolji logo, već smo uložili maksimalne napore da to bude najbolji dizajn logotipa za našeg klijenta. Ukratko trudili smo se da logo bude u službi njihove kompanije i nikako drugačije.

TAGOVI: Logo Dizajn, Logotip, Znak, Logo Firme, Knjiga Standarda, Izrada Logotipa, Cena Izrade Knjige Grafickih Standarda, Cene Logotipa, Knjiga Vizuelnih Standarda, Tipografija, Memorandum, Vizuelni Identitet za Firmu, Beograd Srbija dizajn logotipa logotipi art dizajn home, ctanje logoa, crtanje logotipa, crtanje grba, izrada grba, crtanje žiga, brandiranje logotipa, cena za logo firme, dizajn logo, izrada logo, art dizajn, beograd dizajn, dizajn logo beograd, graficki dizajn beograd, internet firma, logo beograd, logotipi srbije, srbija logotipi, graficki dizajner za izradu simbola,vizuelne komunikacije, каталог графичких симбола.